Φαρών 147 Καλαμάτα Μεσσηνίας, 24100
My Cart
0.00

Καλαμαράκια ή Θράψαλα Γεμιστά με ρύζι

Καλαμαράκια ή Θράψαλα Γεμιστά με ρύζι Υλικά: 1 κιλό καλαμάρια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κουταλιά μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 κουταλιά άνηθο, ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας  χυμό λεμόνι 1 φλιτζάνι λάδι Ρύζι (όσο χρειαστεί) Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε και καθαρίζουμε τα καλαμαράκια. Αφαιρούμε τα κεφάλια τους και τα ψιλοκόβουμε. Ζεματίζουμε...
Read more

Θεσπέσια Καλαμαράκια Τηγανητά

Γρήγορα –  Εύκολα – Νόστιμα Υλικά για 4 άτομα : 1 εως 1,5 κιλό καλαμαράκια από τα Φρεσκοκατεψυγμένα Μάλαμα Αλεύρι ,αλάτι Ελαιόλαδο κατά προτίμηση για το τηγάνισμα Εφόσον έχουμε πάρει τα καλαμαράκια  και μας έχουν δώσει τα σωστά για τηγανιτά, από τα Φρεσκοκατεψυγμένα Μάλαμα τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν, και τα καθαρίζουμε βγάζοντας το ναυλάκι που έχουν...
Read more

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑΣ

Εσείς πως τηγανίζετε τα ψάρια σας; Οι περισσότερες διατροφικές συμβουλές συνιστούν την μεγαλύτερη κατανάλωση ψαριού.  Υγιής πρωτείνη που κάνει πολύ καλό στον οργανισμό. Ωστόσο, ενώ σου κάνει καλό, το μαγείρεμά του, αν γίνει με το λάθος τρόπο θα σου κάνει κακό όχι μόνο στην υγεία και στην γεύση αλλά και στη διάθεση. Είναι πολύ εύκολο να μη...
Read more

Κάβουρας

Υλικά 4 με 5τμ.καβούρια  κατεψυγμένα Πιπέρι& αλάτι 1/2 ποτήρι του κρασιού Ξύδι ή 1 ποτήρι κρασί Εκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα  αρκετό νερό , πάνω από την μέση της κατσαρόλας ,να βράσει. Μόλις βράσει το νερό και κοχλάζει ρίχνουμε τα καβούρια και μαζί ρίχνουμε το πιπέρι το αλάτι και το ξύδι ή το κρασί. Τα...
Read more

ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

Μαρτίου 02, 2021   ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΕΠΙ ΠΛΟΙΟΥ   Γιατί τα κατεψυγμένα ίσως είναι ποιο φρέσκα από τα νωπά; Βασικό κλειδί για τα απόλυτα ποιοτικά φρεσκοκατεψυγμένα ψάρια είναι η κατάψυξη τους σε ελάχιστο χρόνο μετά την αλίευσή τους. Με αυτό τον τρόπο διατηρούν τα θρεπτικά χαρακτηριστικά αλλά και τη γεύση, την υφή, το χρώμα και τη μυρωδιά...
Read more

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Υλικά: 1 κιλό σουπιές 1 κιλό σπανάκι 2 με 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ή 1μεγάλο ξερό 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μάραθο Λίγα φυλλαράκια δυόσμο 1 κουπα φλ. λάδι Αλάτι, Πιπέρι, Ρίγανη Κύμινο Χυμό από 1 λεμόνι Εκτέλεση: Ζεματίζουμε τις σουπιές και τις κόβουμε κομμάτια κατά της αρεσκείας μας. Κατόπιν καθαρίζουμε, κόβουμε και πλένουμε καλά τα...
Read more

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΙΦΑΔΟ

Υλικά: 1 χταπόδι 1 κιλό κρεμμυδάκια μικρά 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές ξύδι 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 5 φύλλα δάφνης 1 κιλό φρέσκες ντομάτες Μπαχάρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κρατάμε ολόκληρο. Στη συνέχεια καθαρίζουμε και τα μικρά κρεμμυδάκια. Βάζουμε το χταπόδι στη φωτιά με το κρασί, το ξύδι και το μεγάλο κρεμμύδι. Το...
Read more

Προσφορές

 
Read more