Σαρδέλες σαν τηγανητές
ΥΛΙΚΑ
1κιλ. Σαρδέλες από Φρεσκοκαταψυγμένα Μάλαμα
250γρ. Αλεύρι
Αλάτι
1 Ποτήρι Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βγάζουμε τις σαρδέλες από την κατάψυξη την προηγούμενη ημέρα και τις τοποθετούμε στην συντήρηση.
Εφόσον έχουν ξεπαγώσει ,πλένουμε τις σαρδέλες, τις καθαρίζουμε και βγάζουμε το κόκαλό τους πατώντας με το δάχτυλο και τραβώντας το να βγει.
Εφόσον έχουν ξεπαγώσει ,πλένουμε τις σαρδέλες, τις καθαρίζουμε και βγάζουμε το κόκαλό τους πατώντας με το δάχτυλο και τραβώντας το να βγει.
Βάζουμε αλάτι και αλευρώνουμε και από δύο πλευρές.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ πιάτο και περνάμε τις σαρδέλες μια μια και από τις δυο πλευρές ,τις τοποθετούμε δίπλα – δίπλα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250 βαθμούς στην πάνω σχάρα για λίγα λεπτά.
Προσοχή να μην τις κάψουμε!!