Μάλαμας Φρεσκοκατεψυγμένα

Ο τέλειος τρόπος για να γίνει το Φρεσκοκατεψυγμένο , Φρεσκονωπό

Εφόσον έχουμε αγοράσει τα ψάρια μας με την εγγύηση από τα ΦΡΕΣΚΟΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΜΑΛΑΜΑ και είμαστε
σίγουροι ότι έχουμε το σωστό προϊόν, τώρα είναι δική σας η ευθύνη. Ξεπάγωμα ψαριού σημαίνει να αποψύξω με ασφάλεια χωρίς κινδύνους ένα ευπαθές προϊόν που θέλει προσεκτική μεταχείριση. Μην ακούω να με ρωτάτε για γρήγορο ξεπάγωμα ψαριού. Δεν υπάρχει, δεν το συνιστώ και σας αποτρέπω να το κάνετε. Αν θέλετε να μιλάμε για ασφαλή διαχείριση των υλικών χωρίς επακόλουθα, ένας και μοναδικός είναι ο σωστός τρόπος να κάνεις απόψυξη σε κατεψυγμένο ψάρι.

Κι αυτός είναι στην συντήρηση του ψυγείου ή σε θερμοκρασία δωματίου , και μόνο χωρίς ζεστό νερό .

Βγάζεις το κατεψυγμένο ψάρι από την προηγούμενη ημέρα το βάζεις μέσα σε σκεύος γυάλινο ή ανοξείδωτο. Ιδανικά πάνω σε σχάρα ή σε σουρωτήρι ώστε να μην λιμνάζουν τα υγρά από το ξεπάγωμα ψαριού, σκεπάζεις με καπάκι ή μια πετσέτα και τοποθετείς στο πιο κρύο ράφι του ψυγείου ή στο αμέσως επόμενο.

Την άλλη ημέρα το ψάρι μας είναι στην ιδανική θερμοκρασία και έτοιμο για μαγείρεμα και με την σιγουριά του Φρεσκότατου!!!!!!

Υ.Σ. Αν ψαρεύεις ή έχεις φίλο Ψαρά τότε αγνόησε αυτήν την πληροφορία αν όχι όμως ;