Υλικά
- 1 κιλό γαύρο από Φρεσκοκατεψυγμένα Μάλαμα
- 2 ντομάτες ώριμες μεγάλες σε λεπτές φέτες
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. γλυκού πιπέρι
- 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 6 κομμάτια λαδόκολλα
- αλάτι
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ
Διαδικασία
Καθαρίζουμε τον Γαύρο και τον ξεπλένουμε
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, τα μυρωδικά, το γαύρο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά με προσοχή να μη σπάσουμε τα ψάρια.
Χωρίζουμε τα Γαυράκια σε τρεις λαδόκολλες και μοιράζουμε το μίγμα της ντομάτας, κλείνουμε καλά και διπλώνουμε καθεμιά με άλλη μία λαδόκολλα.
Ακουμπάμε τις λαδόκολλες σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά. Σερβίρουμε τον γαύρο μέσα στη λαδόκολλα.
Καλή επιτυχία η όρεξη είναι δεδομένη !!!!!